Apartamente de vanzare și inchiriere in Sebes

Anunturi imobiliare cu apartamente Sebes

Categorii
-

Apartamente Sebes. Site-ul nostru de imobiliare vă pune la dispoziție nenumărate anunturi gratuite cu apartamente de vanzare, sau inchirieri apartamente in Sebes și nu numai. Aceste anunturi imobiliare sunt adăugate periodic de cele mai reprezentative agentii imobiliare sau de persoane particulare, care doresc să inchirieze sau sa vanda un apartament. Caută oferte de vanzari apartamente cu o camera, 2 camere sau mai multe. Aici poți întâlni și o mulțime de anunțuri cu apartamente noi și de lux construite recent în ansambluri rezidențiale din Sebes.

Vă oferim posibilitatea de a filtra anunturile imobiliare cu apartamente de vanzare după o multitudine de atribute, cum ar fi: județ, oraș, perioada în care au fost adăugate, numărul de camere, suprafața apartamentului, numărul de băi, de camere, dacă este decomandat sau nu, anul de construcție al apartamentului, și alte opțiuni. Dacă dorești să adaugi un anunț imobiliar cu apartamente de inchiriat sau vanzari apartamente, tot ceea ce trebuie să faci e să intri pe secțiunea Adaugă anunț gratuit! Este gratis și nu necesită înregistrare. Caută apartamentul din Sebes care să se potrivească cerințelor tale!

Caută apartamentul ideal de vanzare sau de inchiriat in Sebes
Am găsit 1 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 1

Vand ap. 2 camere semidecomandat

Vand ap. 2 camere semidecomandat
Apartamente de vânzare Sebes zona MIHAIL KOGALNICEANU, adăugat la: 08 iunie 2012
Vand ap.2 camere semidecomandat,mobilat,cu centrala proprie pe cupru,geamuri termopn,parchet,gresie,faianta....Informatii dupa ora 16.Bl. ...

31.00 EUR